Değerli Mütevelli;

Siz değerli,yardımsever ve fedakar şahsiyetlerin katılımı  ile 1996 yılında kurulan Vakfımız her türlü güçlük ve problemlere rağmen,kuruluş amaçları doğrultusunda Faaliyetini sürdürmektedir.

Halen Huzur evinde 64 yaşlı insanımızı misafir etmekteyiz.Bu hususta herhangi bir sıkıntımız yoktur.

Diğer bir değişle günlük yaşamı aksatacak bir engel söz konusu olmayıp ,gelir ve giderlerimiz dengeli bir şekilde gerçekleşmektedir.

En büyük sıkıntımız

sildalis Prix: Achat en Ligne Sans Ordonnance

,Kuruluşa katılan üyelerden Vakfa ilgi gösterenlerin sayısının azalmasıdır.İlgili üye sayısı endişe verici boyutlardadır.Bırakın maddi desteği manevi destek askeri düzeye inmiştir.

Sağlanan desteklerin büyük kısmı Mütevelli olmayanlar tarafından verilmektedir.Takdir ederseniz ki, Tesisin yaşlanması,kullanım nedenleri ve değişen resmi regülasyonlar sebebi ile yatırım ihtiyacı doğmaktadır.Bu güne kadar bu alanda birçok iş yapılmış olup vakfın kendi imkanları ve kısıtlı sayıda hayır sever insanımızın katkıları kaynak olarak  kullanılmıştır.

Ancak bu günlerde Huzur evimizin ısı yalıtımı gereği ortaya çıkmıştır. Halen Binanın kuzey cephesinin  izalasyonun desteği tamamlanmamıştır. Bütünü için desteğe ihtiyaç vardır.

Siz değerli Mütevellilerin Şahsen veya çevrelerinden destek sağlama imkanlarının değerlendirilmesi Vakfımıza ciddi kolaylıklar sağlayacaktır.

Takdirlerinize sunar, Yeni yılda mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler dilerim .